Advisory Transparant Background File 1

Advisory Services HQ Advisory Services High Quality

High Quality advies voor uw digitale HR transformatie implementatie en beheer. High Quality voor medewerker, organisatie, systeem en proces!

Ontwerp

Hoe ziet de HR organisatie van de toekomst eruit? Wij ontwerpen dit samen en stellen de roadmap en business case op om dit ontwerp te realiseren.

Optimalisatie

Geoptimaliseerde HR processen, ondersteund door de juist geselecteerde HR technologie. Wij leveren advies en begeleiden de organisatie.

Transformatie

Een nieuwe manier van werken en geïmplementeerde HR technologie. Onze change management activiteiten ondersteunen bij de adoptie van de nieuwe situatie.

Jarenlange ervaring en systeem- en leveranciersonafhankelijk

Advisory Services HQ Team

ONZE DIENSTEN

Met onze ruime kennis en ervaring op het gebied van HR en HR technologie helpen we organisaties met de digitale transformatie van de HR organisatie. Door de transformatie kunnen processen worden gestroomlijnd, de ervaring van medewerkers en kandidaten wordt verbeterd, de kwaliteit en toegankelijkheid van data wordt beter en de HR organisatie wordt in staat gesteld om de juiste toegevoegde waarde aan de organisatie te leveren.

Business case

Een nieuw HR systeem is een flinke investering maar levert ook zowel kwalitatieve als kwantitatieve voordelen op. Wij helpen organisaties met het identificeren van deze voordelen en zetten deze tegenover de investering.

Digitale HR roadmap en transformatieplan 

De implementatie van een HR systeem kan een grote impact op de organisatie hebben. Wij adviseren organisaties rondom de volgorde van de implementatie van de verschillende functionaliteiten en hoe de HR organisatie kan worden getransformeerd.

HR Operating en Service Delivery model

Welke diensten levert de HR organisatie en aan welke doelgroep? Een vraag die soms moeilijk te beantwoorden is. Wij kunnen de HR organisatie ontwerpen inclusief de diensten catalogus.

HR procesoptimalisatie

HR organisaties werken vaak al jaren op dezelfde manier. Wet- en regelgeving veranderd net als de behoeften van de medewerkers. Wij helpen organisaties hun HR processen in kaart te brengen, efficiënter en effectiever te maken rekening houdend met de meest optimale gebruikerservaring.

Employee experience

Van kandidaat, naar medewerker en alumni, gedurende de gehele employee lifecyle zijn er kernmomenten in de relaties en interacties tussen medewerkers en hun organisatie. Wij helpen organisaties de kernmomenten te identificeren en de medewerkers ervaring te verbeteren op deze momenten d.m.v. bijvoorbeeld HR Technologie of juist persoonlijke aandacht.

HR systeem selectie

Elk jaar komen er nieuwe HR systemen op de markt en verdwijnen er andere. Welk systeem past het beste bij uw organisatie? Wilt u één systeem voor alle HR processen of juist het beste systeem op de markt per proces? Met onze uitgebreide marktkennis  begeleiden wij organisaties bij het gehele selectietraject van long list tot de uiteindelijke contractering.

Project en programma management

Een HR systeemimplementatie en bijbehorende transformatie is een traject dat een organisatie maar eens in de 3-5 jaar doorloopt. Ondertussen gaan de dagelijkse werkzaamheden door. Wij leveren project- en programmamanagers met ruime ervaring in implementatie en transformatietrajecten. Wij zijn vendor onafhankelijk.

Change management

Een HR systeemimplementatie of HR transformatie zonder adoptie zal nooit de beoogde voordelen opleveren. Het is daarbij belangrijk dat er voldoende aandacht wordt besteed aan verandermanagement; aan de change visie, de impact en verander bereidheid, communicatie en de training van gebruikers.

Maturity Assessment

De volwassenheid van uw HR organisatie meten? Wij helpen de volwassenheid te bepalen aan de hand van een maturity assessment en definiëren de acties om naar het volgende niveau te komen.

ONZE KERNWAARDEN

People Minded

We hebben ons hart op de juiste plaats. We zien mensen niet als middelen, maar als de belangrijkste factor binnen het bedrijf die het verschil maakt. In onze oplossingen praten we niet over mensen als ‘poppetjes’, maar zoeken we naar verbindingen met de verschillende doelgroepen die je bedrijf heeft.

Solution Oriented

We denken en praten niet in termen van problemen, maar in termen van oplossingen. Pragmatisch is onze tweede naam. We benaderen uitdagingen en mogelijke blokkades positief en pakken uitdagingen graag met beide handen aan. Onze expertise stelt ons in staat om te denken in mogelijkheden en samen met u de juiste richting te bepalen, met een duurzame blik op de toekomst.​

Duurzame service
van hoge kwaliteit
met een glimlach

Bold Brained

Ons team bestaat uit sterspelers die de norm uitdagen en anders durven denken dan de gebruikelijke oplossingen. Ieder van ons brengt iets unieks in qua persoonlijkheid, passie, manier van denken en werken. Onze unieke capaciteiten resulteren in de beste oplossingen voor onze klanten.​

Icon Tech Savvy

Tech Savvy

In deze tijd gaat elk vraagstuk dat zich richt op HR, mensen, organisatie en verandering ook gepaard met een technologisch en digitaal transformatiecomponent. Onze belofte is om de nieuwste en meest innovatieve technologieën op te nemen in elk vraagstuk dat we aanpakken.​

ONZE BlogPOSTs

Jolanda Hidding

Het belang van guiding en design principes bij de implementatie van een HRIS

De implementatie van een Human Resources Information System (HRIS) is essentieel geworden voor organisaties die streven naar efficiëntie en effectiviteit in hun personeelsbeheer. Echter, het succes van een HRIS-implementatie rust niet alleen op de technologische aspecten, maar juist op de gehele HR transformatie. Deze transformatie begint met de juiste guiding en design principes.

Lees verder »

De transformatie van de HR organisatie naar een strategische partner van de organisatie door optimale HR processen ondersteund door HR technologie, daar doen we het voor!

Advisory Services HQ Team

Maak kennis met:

Informatie en inzichten delen, daar komen we verder mee

Services HQ Team

Wij zijn op zoek!

Lijkt het jou een mooie stap om organisaties vooruit te helpen? Samen met een klant de beste keuzes maken en de klant te helpen aan een HR organisatie, HR proces en Digital HR landschap?

Wij zoeken High Quality collega’s die enthousiast worden van de dienstverlening die Advisory Services HQ te bieden heeft en met ons mee willen groeien. Neem contact met ons op via onderstaande gegevens en wij vertellen je graag meer over wat wij jou te bieden hebben, zoals HQ arbeidsvoorwaarden en opdrachten die jou zullen uitdagen.

Op dit moment zoeken wij een HR Transformatie Consultant. Voor meer informatie over wat wij precies zoeken en jou te bieden hebben, klik op de onderstaande link.

CONTACT

ONZE GEGEVENS

Bezoekadres

Blaak 555, Rotterdam

Jolanda hidding

E: jolanda@shq.nl |
T: 06 – 11 49 50 86

nl_NLDutch