People Transparant Background File 1

People Services HQ People Services in High Quality

Dé partner voor alles op het gebied van SAP HCM en SAP SuccessFactors. Van transformatie en advies tot implementatie en beheer. High Quality voor medewerker, organisatie, systeem en proces!

PROCES

Systemen zijn er om te helpen de HR processen op een optimale manier te doorlopen. Wij zorgen ervoor dat we samen de optimale inrichting bepalen om de processen te ondersteunen.

Advies

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van SAP HCM en SAP SuccessFactors binnen een grote verscheidenheid aan organisaties, zijn wij dé partij om te adviseren op deze vlakken.

Implementatie

Van het opstellen van de projectaanpak en geven van workshops tot uitvoering van configuratie, datamigratie en support. Met onze kennis kunnen we uw SAP-implementatie ondersteunen en uitvoeren.

Jarenlange ervaring en altijd op de hoogte van de nieuwste SAP-trends

People Services HQ Team

ONZE DIENSTEN

Met onze ruime ervaring op het gebied van SAP HCM en SAP SuccessFactors zijn wij in staat organisaties te helpen met het inzetten van SAP HR software, met als doel processen te optimaliseren en de beste Employee Experience aan te bieden. Door kennis die is opgedaan in een veelvoud aan branches en organisaties kunnen wij iedere situatie van een passende oplossing voorzien.

Implementatie

Een implementatie kent meerdere fasen en vele activiteiten om een succesvol systeem te realiseren. Te denken valt aan het opstellen van een projectaanpak, het inventariseren van de processen en de vertaalslag maken naar een systeemontwerp, het configureren van het systeemontwerp en het uitvoeren van een eventuele datamigratie. Samen gaan we deze reis maken!

PROJECT MANAGEMENT

Projecten managen en uitvoeren is voor ons een tweede natuur. Met een kritisch oog voor structuur, tijdlijnen, kosten en aandacht voor betrokkenen, zorgen wij ervoor dat SAP projecten tot een goed einde gebracht worden!

INNOVATIE SCAN

Wat heeft de huidige markt te bieden, welke toekomstige ontwikkelingen zien wij en hoe kan dit de organisatie helpen? Met onze innovatie scan komen we er samen achter!  Wij zijn altijd up-to-date met de laatste SAP ontwikkelingen, zodat we samen een roadmap kunnen ontwikkelen.

SAP HR systemen

Wilt u ook uw HR-processen digitaliseren en automatiseren? En uw handen vrijmaken om meer bezig te zijn met strategische HR-vraagstukken? Met behulp van SAP HR-systemen maken we deze transformatie wezenlijk en brengen we uw HR-organisatie naar een nieuw hoogtepunt.

Support op maat

De digitalisering stopt niet bij een succesvolle implementatie. Als gevolg van veranderingen in de omgeving en technische innovatie is beheer noodzakelijk. Tegelijkertijd is het zaak om het systeem te gebruiken zoals het bedoeld is. Wij zorgen er voor dat de dagelijkse gang van zaken zoals incident- en change management soepel verloopt en dat nieuwe functionaliteiten kunnen worden gerealiseerd.

HR Procesoptimalisatie

Loopt het HR-proces nog niet helemaal zoals u had gehoopt? Zijn uw processen verouderd? Is uw landschap te complex geworden? Of bent u benieuwd naar nieuwe mogelijkheden of functionaliteiten? Wij brengen in kaart op welke gebieden uw processen kunnen verbeteren.

Integratie

Gegevens uit het SAP systeem ook in andere applicaties gebruiken? Bijvoorbeeld voor het aansturen van uw Active Directory, salarisverwerker of PowerBI? Onze architecten en integratie specialisten geven de architectuur van het HR-landschap vorm en zorgen voor naadloze integratie van systemen en processen.

TEST MANAGEMENT

Testmanagement wordt vaak onderschat terwijl het juist van essentieel belang is voor de juiste uitvoering van het HR-processen, kwaliteit en de adoptie van het systeem. Door middel van onze begeleiding, testplan en testscenario’s kom je niet voor verrassingen te staan en waarborg je het proces.

CHANGE MANAGEMENT

Een HR systeemimplementatie of HR transformatie zonder adoptie zal nooit de beoogde voordelen opleveren. Advisory Services HQ helpt organisaties voldoende aandacht te geven aan de belangrijkste zaken.

Met ruime kennis en ervaring op het gebied van HR en HR technologie helpt Advisory Services HQ organisaties met de digitale transformatie van de HR organisatie. Door de transformatie kunnen processen worden gestroomlijnd, de ervaring van medewerkers en kandidaten wordt verbeterd, de kwaliteit en toegankelijkheid van data wordt beter en de HR organisatie wordt in staat gesteld om de juiste toegevoegde waarde aan de organisatie te leveren. Advisory Services HQ is, net als People Services HQ, onderdeel van Services HQ.

ONZE KERNWAARDEN

People Minded

We hebben ons hart op de juiste plaats. We zien mensen niet als middelen, maar als de belangrijkste factor binnen het bedrijf die het verschil maakt. In onze oplossingen praten we niet over mensen als ‘poppetjes’, maar zoeken we naar verbindingen met de verschillende doelgroepen die je bedrijf heeft.

Solution Oriented

We denken en praten niet in termen van problemen, maar in termen van oplossingen. Pragmatisch is onze tweede naam. We benaderen uitdagingen en mogelijke blokkades positief en pakken uitdagingen graag met beide handen aan. Onze expertise stelt ons in staat om te denken in mogelijkheden en samen met u de juiste richting te bepalen, met een duurzame blik op de toekomst.​

Duurzame service
van hoge kwaliteit
met een glimlach

Bold Brained

Ons team bestaat uit sterspelers die de norm uitdagen en anders durven denken dan de gebruikelijke oplossingen. Ieder van ons brengt iets unieks in qua persoonlijkheid, passie, manier van denken en werken. Onze unieke capaciteiten resulteren in de beste oplossingen voor onze klanten.​

Icon Tech Savvy

Tech Savvy

In deze tijd gaat elk vraagstuk dat zich richt op HR, mensen, organisatie en verandering ook gepaard met een technologisch en digitaal transformatiecomponent. Onze belofte is om de nieuwste en meest innovatieve technologieën op te nemen in elk vraagstuk dat we aanpakken.​

ONZE BlogPOSTs

Jolanda Hidding

Het belang van guiding en design principes bij de implementatie van een HRIS

De implementatie van een Human Resources Information System (HRIS) is essentieel geworden voor organisaties die streven naar efficiëntie en effectiviteit in hun personeelsbeheer. Echter, het succes van een HRIS-implementatie rust niet alleen op de technologische aspecten, maar juist op de gehele HR transformatie. Deze transformatie begint met de juiste guiding en design principes.

Lees verder »

High Quality samenwerking: optimaliseer medewerkers, organisatie en systeemprocessen

people Services HQ Team

Maak kennis met:

Informatie en inzichten delen, daar komen we verder mee

Services HQ Team

Wij zijn op zoek!

Lijkt het jou een mooie stap om organisaties vooruit te helpen? Samen met een klant de beste keuzes maken en de klant te helpen aan een efficienter HR-proces of HR-IT landschap?

Wij zoeken High Quality collega’s die enthousiast worden van de dienstverlening die People Services HQ te bieden heeft en met ons mee willen groeien. Neem contact met ons op via onderstaande gegevens en wij vertellen je graag meer over wat wij jou te bieden hebben, zoals een zelf samen te stellen HQ arbeidsvoorwaardenpakket en uitdagende opdrachten.

Op dit moment zoeken wij SAP SuccessFactors (Lead) Consultants. Voor meer informatie over wat wij precies zoeken en jou te bieden hebben, klik op een van onderstaande links.

CONTACT

ONZE GEGEVENS

Bezoekadres

Blaak 555, Rotterdam

Bob van Rooij

E: bob@shq.nl |
T: 06 – 21 21 10 78

Gonen Frenk

E: gonen@shq.nl |
T: 06 – 11 01 58 33

Ronald van den Heuvel

E: ronald@shq.nl |
T: 06 – 18 63 95 79

nl_NLDutch