People Transparant Background File 1

SAP SUccessFactors
Lead CONSULTANT

Voor ons snel groeiende team zijn wij op zoek naar ervaren, gecertificeerde SAP SuccessFactors Lead Consultants. Consultants die net als wij geloven dat een SAP SuccessFactors implementatie meer is dan enkel een systeem inrichten. Wij adviseren onze klanten dan ook over de HR processen en de gehele HR IT architectuur. Samen met de HR en Change expertise van onze collega’s binnen Advisory Services HQ benaderen we elke implementatie dan ook echt als een digitale transformatie.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als SAP SuccessFactors Lead Consultant ben je verantwoordelijk voor de gehele implementatie van begin tot eind bij een klant. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor de design workshops, configuratie van het systeem, test coördinatie en test support, training van eind gebruikers en documentatie van het gehele proces. Een implementatie kan gebaseerd zijn op Best Practices als eindresultaat of om deze te gebruiken voor het opzetten van een klant specifiek procesmodel. Jij kan de klant hier over adviseren en vervolgens zorgen voor de best passende implementatie van SAP SuccessFactors.

Vanuit People Services HQ werken we het liefst met meerdere collega’s aan een project, dit geeft je de mogelijkheid om gebruik te maken van de skills en kennis van elkaar om zo de meeste toegevoegde waarde bij de klant te leveren.

We bieden een mix van inhoudelijke projecten bij een verscheidenheid aan klanten, zowel lokale organisaties als multinationals, en daarnaast ook de aspecten die bij het ondernemerschap horen. People Services HQ is een nieuwe organisatie in de markt, hierdoor is er naast het inhoudelijk klantwerk veel ruimte om mee te bouwen aan onze naamsbekendheid in de markt door sales & marketing initiatieven op te starten, events te organiseren en inhoudelijke expertise te delen via verschillende kanalen. Daarnaast betrekken we je graag bij de ontwikkeling en standaardisatie van methodologieën en het uitbouwen van het team door recruitment activiteiten.

WAT BIEDEN WIJ

Wij bieden een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin je de mogelijkheid krijgt om mee te bouwen aan de organisatie en je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij een competitief salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waarbij je zelf kan aangeven wat jij belangrijk vindt.

ONS BEDRIJF

People Services HQ, onderdeel van Services HQ, is het nieuwste boutique consultancybedrijf in Nederland dat zich specialiseert in SAP SuccessFactors transformaties. Met een hecht team dat rijk is aan ervaring in verschillende specialisaties richten wij ons dagelijks op het implementeren en beheren van SAP SuccessFactors bij klanten in verschillende sectoren. Ons doel is om niet alleen te voldoen aan de verwachtingen van de klant, maar om deze keer op keer te overtreffen.

VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Implementatie en configuratie van één of meerdere modules van SAP SuccessFactors.
 • Grondige analyse van bestaande HR-processen, systemen en beleidslijnen.
 • Ontwikkelen van implementatieplannen op maat.
 • Trainen en begeleiden van medewerkers bij de implementatie van SAP SuccessFactors.
 • Uitvoeren van assessments van reeds geïmplementeerde SAP SuccessFactors functionaliteiten bij de klant.
 • Meedenken in sales en marketinginitiatieven voor People Services HQ.

GEWENSTE VAARDIGHEDEN EN ERVARING

 • Ruime ervaring in SAP SuccessFactors, inclusief certificering in één of meerdere modules.
 • Kennis van de HR-technologiemarkt.
 • Sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden.
 • Uitstekende communicatieve en presentatievaardigheden.
 • Vermogen om effectief samen te werken met diverse belanghebbenden.
 • Resultaatgericht en in staat om onder druk te presteren.
 • Communicatief sterk in zowel Nederlands als Engels.
 • Teamspeler en in voor gezelligheid!

De juiste mensen met het juiste specialisme en de juiste kennis op de juiste opdracht, zo moet het zijn

Services HQ Team

SOLLICITEREN?

Ben jij de enthousiaste en gedreven SAP SuccessFactors Lead Consultant die wij zoeken? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar gonen@shq.nl.

Vermeld hierbij duidelijk de functietitel in het onderwerp van de e-mail. De sollicitatieprocedure bestaat uit een eerste selectieronde op basis van de ontvangen sollicitaties, gevolgd door gesprekken met verschillende teamleden.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in ons team!

OVER SERVICES HQ

Services HQ streeft naar het behalen van een maximaal eindresultaat door een sterke focus op HR, waarbij IT ondersteunend is aan de business. Onze consultants staan bekend om hun pragmatische en strategische aanpak en hebben vele jaren ervaring in het implementeren, onderhouden en optimaliseren van HR-toepassingen en HR-processen. Onze dienstverlening is ondergebracht in 2 labels, Advisory Services HQ en People Services HQ. Binnen People Services HQ ligt de focus op HR technologie implementaties. De combinatie van beide labels zorgt ervoor dat we klanten een complete, creatieve en gepersonaliseerde service kunnen verlenen, die gebaseerd is op jarenlange ervaring. Zo behalen we altijd High Quality through people-centered digital solutions.

CONTACT

ONZE GEGEVENS

Bezoekadres

Blaak 555, Rotterdam

Bob van Rooij

E: bob@shq.nl |
T: 06 – 21 21 10 78

Gonen Frenk

E: gonen@shq.nl |
T: 06 – 11 01 58 33

Ronald van den Heuvel

E: ronald@shq.nl |
T: 06 – 18 63 95 79

nl_NLDutch