Services HQ Services in High Quality

Dé partner voor alles op het gebied van HR-IT transformatie, advies, implementatie en beheer. High Quality voor medewerker, organisatie, systeem en proces!

Transformatie

HR maakt stappen op het vlak van digitalisering en automatisering. Wij zorgen ervoor dat de juiste stappen genomen worden.

Advies

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van HR en IT binnen een grote verscheidenheid aan organisaties, zijn wij dé partij om te adviseren op deze vlakken.

Implementatie

Keuzes gemaakt en klaar voor de implementatie van een nieuw systeem? Wij zorgen ervoor dat alles correct werkt en naar tevredenheid wordt opgeleverd.

Jarenlange ervaring en altijd zoekend naar innovaties in de markt

Services HQ Team

ONZE DIENSTEN

HR Systeem selectie

Elk jaar komen er nieuwe HR systemen op de markt en verdwijnen er andere. Welk systeem past het beste bij uw organisatie? Advisory Services HQ kan door uitgebreide marktkennis  begeleiden bij het gehele selectietraject van long list tot de uiteindelijke contractering.

PROJECT  MANAGEMENT

Projecten managen en uitvoeren is voor ons een tweede natuur. Wij zorgen ervoor dat projecten tot een goed einde gebracht worden! 

INNOVATIE SCAN

Wat heeft de huidige markt te bieden, welke toekomstige ontwikkelingen zien wij en hoe kan dit de organisatie helpen? Met de innovatie scan komen we er samen achter!

IMPLEMENTATIE

Wij kunnen de juiste HR-IT oplossing implementeren met focus op efficiënte processen voor de medewerkers en de  organisatie. Wij hebben jarenlange ervaring met het implementeren van systemen en het optimaliseren van de processen voor het gebruik hiervan.

HR PROCESOPTIMALISATIE

HR organisaties werken vaak al jaren op dezelfde manier. Door veranderende wet- en regelgeving en behoeften van medewerkers is het belangrijk HR processen in kaarten brengen. Advisory Services HQ helpt organisaties om deze effectiever en efficiënter te maken.

SYSTEEM- EN PROCESSCAN

Een onafhankelijke scan van de huidige oplossing? Samen scannen wij de processen en het systeem(landschap) op zoek naar inconsistenties en/of eventuele (efficiëntie) verbeteringen​.

ORGANISATIE ADVIES

Wil je de volgende stap maken als organisatie maar weet je niet waar of hoe te starten? Wij helpen met het identificeren en/of het nemen van de juiste stappen. 

Employee Experience

Van kandidaat, naar medewerker en alumni, gedurende de gehele employee lifecyle zijn er kernmomenten in de relaties en interacties tussen medewerkers en hun organisatie. Advisory Services HQ helpt organisaties de kernmomenten te identificeren en de medewerkers ervaring te verbeteren op deze momenten d.m.v. bijvoorbeeld HR Technologie of juist persoonlijke aandacht.

CHANGE MANAGEMENT

Een HR systeemimplementatie of HR transformatie zonder adoptie zal nooit de beoogde voordelen opleveren. Advisory Services HQ helpt organisaties voldoende aandacht te geven aan de belangrijkste zaken.

ONZE KERNWAARDEN

People Minded

We hebben ons hart op de juiste plaats. We zien mensen niet als middelen, maar als de belangrijkste factor binnen het bedrijf die het verschil maakt. In onze oplossingen praten we niet over mensen als ‘poppetjes’, maar zoeken we naar verbindingen met de verschillende doelgroepen die je bedrijf heeft.

Solution Oriented

We denken en praten niet in termen van problemen, maar in termen van oplossingen. Pragmatisch is onze tweede naam. We benaderen uitdagingen en mogelijke blokkades positief en pakken uitdagingen graag met beide handen aan. Onze expertise stelt ons in staat om te denken in mogelijkheden en samen met u de juiste richting te bepalen, met een duurzame blik op de toekomst.​

Duurzame service
van hoge kwaliteit
met een glimlach

Bold Brained

Ons team bestaat uit sterspelers die de norm uitdagen en anders durven denken dan de gebruikelijke oplossingen. Ieder van ons brengt iets unieks in qua persoonlijkheid, passie, manier van denken en werken. Onze unieke capaciteiten resulteren in de beste oplossingen voor onze klanten.​

Icon Tech Savvy

Tech Savvy

In deze tijd gaat elk vraagstuk dat zich richt op HR, mensen, organisatie en verandering ook gepaard met een technologisch en digitaal transformatiecomponent. Onze belofte is om de nieuwste en meest innovatieve technologieën op te nemen in elk vraagstuk dat we aanpakken.​

ONZE labels

Wij zijn er van overtuigd dat mensen het best tot hun recht komen als ze kunnen doen wat ze leuk vinden, waar ze goed in zijn en waar ze kennis van hebben. Om dit kracht bij te zetten werken wij met verschillende labels waarin gespecialiseerde onderwerpen zijn ondergebracht. 

Met ruime kennis en ervaring op het gebied van HR en HR technologie helpt Advisory Services HQ organisaties met de digitale transformatie van de HR organisatie. Door de transformatie kunnen processen worden gestroomlijnd, de ervaring van medewerkers en kandidaten wordt verbeterd, de kwaliteit en toegankelijkheid van data wordt beter en de HR organisatie wordt in staat gesteld om de juiste toegevoegde waarde aan de organisatie te leveren.

Met ervaring vanuit tientallen HR-IT systeemimplementaties helpt People Services HQ organisaties met het inzetten van HR-IT software, met als doel processen te optimaliseren en de beste Employee Experience aan te bieden. Door kennis die is opgedaan in een veelvoud aan branches en organisaties kunnen wij iedere situatie van een passende oplossing voorzien.

Informatie en inzichten delen, daar komen we verder mee

Services HQ Team

ONZE BlogPOSTs

Pim Pijpers

Blogserie – De impact van de CSRD op organisaties

Wist u dat vanaf 1 januari 2024 er nieuwe wet- en regelgeving geldt omtrent duurzaamheidsrapportage? En bent u ook op de hoogte dat dit tot vervelende gevolgen kan leiden zoals het intrekken van financieringen en punitieve sancties zoals boetes? Wij maken een blogserie en gaan nader in op de impact op uw organisatie.

Lees verder »

Organisatie- en systeemprocessen optimaal laten samenwerken, daar doen we het voor!

Services HQ Team

Maak kennis met:

De juiste mensen met het juiste specialisme en de juiste kennis op de juiste opdracht, zo moet het zijn

Services HQ Team

Wij zijn op zoek!

Lijkt het jou een mooie stap om organisaties vooruit te helpen? Samen met een klant de beste keuzes maken en de klant te helpen aan een efficienter HR-proces of HR-IT landschap?

Wij zoeken High Quality collega’s die enthousiast worden van de dienstverlening die Services HQ te bieden heeft en met ons mee willen groeien. Neem contact met ons op via onderstaande gegevens en wij vertellen je graag meer over wat wij jou te bieden hebben, zoals HQ arbeidsvoorwaarden en opdrachten die jou zullen uitdagen.

Meer details over waar wij naar op zoek zijn:

Advisory Transparant Background File 1
People Transparant Background File 1

SAP SuccessFactors Lead Consultant

SAP SuccessFactors Consultant

CONTACT

ONZE GEGEVENS

Bezoekadres

Weena 788, Rotterdam

Bob van Rooij

E: bob@shq.nl | T: 06 – 21 21 10 78

Gonen Frenk

E: gonen@shq.nl | T: 06 – 11 01 58 33

Ronald van den Heuvel

E: ronald@shq.nl | T: 06 – 18 63 95 79
nl_NLDutch