Advisory Transparant Background File 1

HR TRANSFORMATIE CONSULTANT

Elke dag het liefst anders dan de dag ervoor? Veel lol met je collega’s? Werken aan complexe HR onderwerpen? Verschillende organisaties helpen met hun HR transformatie? Dezelfde passie delen met collega’s? Mee bouwen aan het nieuwste boutique consultancybedrijf in Nederland?

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als HR transformatie consultant kom je bij diverse organisaties in verschillende sectoren, soms bij een kleine organisatie, soms bij een grote internationale organisatie. Ze hebben één ding gemeen, ze willen hun HR organisatie transformeren. Als HR transformatie consultant help je organisaties bij het bepalen van de strategie en plan van aanpak voor de transformatie, maar kan het ook zijn dat je gedurende een transformatietraject wordt gevraagd voor expertise rondom HR processen, HR technologie of het HR operating model. Doordat je voor meerdere klanten tegelijk kan werken zal geen dag hetzelfde zijn.

Vanuit Advisory Services HQ werken we het liefst met meerdere collega’s aan een project bij de klant, dit geeft je de mogelijkheid om gebruik te maken van de skills en kennis van elkaar om zo de meeste toegevoegde waarde bij de klant te leveren.

WAT BIEDEN WIJ

Wij bieden een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin je de mogelijkheid krijgt om mee te bouwen aan de organisatie en je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij een competitief salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waarbij je zelf kan aangeven wat jij belangrijk vindt.

ONS BEDRIJF

Advisory Services HQ, onderdeel van Services HQ, is het nieuwste boutique consultancybedrijf in Nederland dat zich specialiseert in (digitale) HR transformaties en implementaties. Met een hecht team dat rijk is aan ervaring uit verschillende industrieën richten wij ons dagelijks op het oplossen van HR vraagstukken, om zo waarde toe te voegen aan diverse organisaties in Nederland. Ons doel is om niet alleen te voldoen aan de verwachtingen van de klant, maar om deze keer op keer te overtreffen.

VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Grondige analyse van bestaande HR-processen, systemen en beleidslijnen.
 • Ontwikkelen van transformatiestrategieën en implementatieplannen op maat.
 • Adviseren van HR-teams en het management over verbeteringsmogelijkheden.
 • Implementeren van nieuwe HR-technologieën en innovatieve oplossingen.
 • Monitoren van de voortgang en resultaten van HR-transformatie-initiatieven.
 • Trainen en begeleiden van medewerkers bij de implementatie van veranderingen.
 • Meedenken in sales en marketinginitiatieven voor Advisory Services HQ.

GEWENSTE VAARDIGHEDEN EN ERVARING

 • Ruime ervaring in HR-transformatieprojecten en -processen.
 • Kennis van HR-technologieën en softwareoplossingen.
 • Sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden.
 • Uitstekende communicatieve en presentatievaardigheden.
 • Vermogen om effectief samen te werken met diverse belanghebbenden.
 • Resultaatgericht en in staat om onder druk te presteren.
 • Communicatief sterk in zowel Nederlands als Engels.

De juiste mensen met het juiste specialisme en de juiste kennis op de juiste opdracht, zo moet het zijn

Services HQ Team

SOLLICITEREN?

Ben jij de enthousiaste en gedreven HR transformatie consultant die wij zoeken? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar jolanda.hidding@ashq.nl.

Vermeld hierbij duidelijk de functietitel in het onderwerp van de e-mail. De sollicitatieprocedure bestaat uit een eerste selectieronde op basis van de ontvangen sollicitaties, gevolgd door gesprekken met verschillende teamleden.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in ons team!

OVER SERVICES HQ

Services HQ streeft naar het behalen van een maximaal eindresultaat door een sterke focus op HR, waarbij IT ondersteunend is aan de business. Onze consultants staan bekend om hun pragmatische en strategische aanpak en hebben vele jaren ervaring in het implementeren, onderhouden en optimaliseren van HR-toepassingen en HR-processen. Onze dienstverlening is ondergebracht in 2 labels, Advisory Services HQ en People Services HQ. Binnen People Services HQ ligt de focus op HR technologie implementaties. De combinatie van beide labels zorgt ervoor dat we klanten een complete, creatieve en gepersonaliseerde service kunnen verlenen, die gebaseerd is op jarenlange ervaring. Zo behalen we altijd High Quality through people-centered digital solutions.

CONTACT

Our details

Visiting Address

Blaak 555, Rotterdam

Jolanda hidding

E: jolanda@shq.nl |
T: 06 – 11 49 50 86

en_GBEnglish