Services HQ Services in High Quality

Dé partner voor alles op het gebied van HR-IT transformatie, advies, implementatie en beheer. High Quality voor medewerker, organisatie, systeem en proces!

Transformatie

HR maakt stappen op het vlak van digitalisering en automatisering. Wij zorgen ervoor dat de juiste stappen genomen worden.

Advies

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van HR en IT binnen een grote verscheidenheid aan organisaties, zijn wij dé partij om te adviseren op deze vlakken.

Implementatie

Keuzes gemaakt en klaar voor de implementatie van een nieuw systeem? Wij zorgen ervoor dat alles correct werkt en naar tevredenheid wordt opgeleverd.

Jarenlange ervaring en altijd zoekend naar innovaties in de markt

Services HQ Team

ONZE DIENSTEN

HR Systeem selectie

Elk jaar komen er nieuwe HR systemen op de markt en verdwijnen er andere. Welk systeem past het beste bij uw organisatie? Advisory Services HQ kan door uitgebreide marktkennis  begeleiden bij het gehele selectietraject van long list tot de uiteindelijke contractering.

PROJECT  MANAGEMENT

Projecten managen en uitvoeren is voor ons een tweede natuur. Wij zorgen ervoor dat projecten tot een goed einde gebracht worden! 

INNOVATIE SCAN

Wat heeft de huidige markt te bieden, welke toekomstige ontwikkelingen zien wij en hoe kan dit de organisatie helpen? Met onze innovatie scan komen we er samen achter!   

IMPLEMENTATIE

Wij kunnen de juiste HR-IT oplossing implementeren met focus op efficiënte processen voor de medewerkers en de  organisatie. 

HR PROCESOPTIMALISATIE

HR organisaties werken vaak al jaren op dezelfde manier. Door veranderende wet- en regelgeving en behoeften van medewerkers is het belangrijk HR processen in kaarten brengen. Advisory Services HQ helpt organisaties om deze effectiever en efficiënter te maken. 

SYSTEEM- EN PROCESSCAN

Een onafhankelijke scan van de huidige oplossing? Als Solution Architect scannen wij de processen en het systeem(landschap) op zoek naar inconsistenties en/of eventuele (efficiëntie) verbeteringen​.

ORGANISATIE ADVIES

Wil je de volgende stap maken als organisatie maar weet je niet waar of hoe te starten? Wij helpen met het identificeren en/of het nemen van de juiste stappen. 

SUPPORT OP MAAT

Samen bepalen we hoe de organisatie het best geholpen wordt met de juiste ondersteuning op het gebied van HR-IT. 

CHANGE MANAGEMENT

Een HR systeemimplementatie of HR transformatie zonder adoptie zal nooit de beoogde voordelen opleveren. Advisory Services HQ helpt organisaties voldoende aandacht te geven aan de belangrijkste zaken.

Met ruime kennis en ervaring op het gebied van HR en HR technologie helpt Advisory Services HQ organisaties met de digitale transformatie van de HR organisatie. Door de transformatie kunnen processen worden gestroomlijnd, de ervaring van medewerkers en kandidaten wordt verbeterd, de kwaliteit en toegankelijkheid van data wordt beter en de HR organisatie wordt in staat gesteld om de juiste toegevoegde waarde aan de organisatie te leveren. Advisory Services HQ is onderdeel van Services HQ.

Informatie en inzichten delen, daar komen we verder mee

Services HQ Team

ONZE Blogs

Blogserie – De impact van de CSRD op organisaties

Wist u dat vanaf 1 januari 2024 er nieuwe wet- en regelgeving geldt omtrent duurzaamheidsrapportage? En bent u ook op de hoogte dat dit tot vervelende gevolgen kan leiden zoals het intrekken van financieringen en punitieve sancties zoals boetes? Wij maken een blogserie en gaan nader in op de impact op uw organisatie.

Lees verder »

Vendor Friday – Exact

We zien dat veel organisaties worstelen met de selectie van long- en shortlist softwareleveranciers vanwege het gebrek aan kennis over de leverancier, verschillende percepties en de grote variëteit in het leverancierslandschap. Daarom willen we organisaties helpen wij hun besluitvormingsproces door middel van het introduceren van een blog. Deze week onze Black Friday special: Exact.

Lees verder »

Vendor Friday – Deel

We zien dat veel organisaties worstelen met de selectie van long- en shortlist softwareleveranciers vanwege het gebrek aan kennis over de leverancier, verschillende percepties en de grote variëteit in het leverancierslandschap. Daarom willen we organisaties helpen wij hun besluitvormingsproces door middel van het introduceren van een blog. Deze week: Deel.

Lees verder »

Organisatie- en systeemprocessen optimaal laten samenwerken om het beste resultaat te behalen, daar doen we het voor!

Services HQ Team

Maak kennis met:

ONZE KERNWAARDEN

BETROUWBAARHEID

KWALITEIT

SAMENWERKEN

Wij zijn op zoek!

Lijkt het jou een mooie stap om organisaties vooruit te helpen? Samen met een klant de beste keuzes maken en de klant te helpen aan een efficienter HR-proces of HR-IT landschap?

Wij zoeken High Quality collega’s die enthousiast worden van de dienstverlening die Services HQ te bieden heeft en met ons mee willen groeien. Neem contact met ons op via onderstaande gegevens en wij vertellen je graag meer over wat wij jou te bieden hebben, zoals HQ arbeidsvoorwaarden en opdrachten die jou zullen uitdagen.

CONTACT

ONZE GEGEVENS

Bezoekadres

Weena 788, Rotterdam

Bob van Rooij

E: bob@shq.nl | T: 06 – 21 21 10 78

Gonen Frenk

E: gonen@shq.nl | T: 06 – 11 01 58 33

Ronald van den Heuvel

E: ronald@shq.nl | T: 06 – 18 63 95 79
nl_NLDutch